УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ


Уважаеми клинети,
уведомяваме ви, че във връзка с новия регламент за защита на личните данни GDPR, влезнал в сила от 25 май 2018 г.
Ви уверяваме, че личните ви данни който събираме са от общ характер: Име и фамилия, телефон и по ваша преценка личен адрес. Данните се използват единствено и само за да може да се извърши доставка на услуга, не се предоставят на трети лица и не се използват за други цели, освен ако не сме получили вашето изрично съгласие (за маркетингови и рекламни цели).
Данните се съхраняват надлежно и отговорно, след приключване на вашата поръчка, след 30 дневен срок се изтриват.
1.Добре дошли в нашият кабинет за народна медицина!Нашите консултации ще ви помогнат да разберете по–добре какво Ви е предписано и да изберете най-добрите медикаменти, билки, козметика, хранителни добавки за Вашето здраве и добро самочувствие. Ние ви предлагаме един ориентир в безбрежното море от продукти, които се предлагат.
2.Предлагаме консултации, избор на решения и взаимопомощ, относно, нелекарствени средства от растителен, животински и минерален произход. Нашето ателие за алтернативна медицина предлага информация относно продукти, състави, действие и ефективност. За връзка с нас на контактите в сайта.

3.Както е важно с какво се храним, от къде идва храната и кога е приготвена, по същият начин трябва да се интересуваме от това, какво използваме за здраве, профилактика и красота, външно или вътрешно.

4.Също така даваме информация и за консерванти, химични и синтетични пълнители, модифицирани нишестета, ГМО-продукти, хидрогенирани мазнини, оцветители,силикони, както и за други добавки присъстващи в различно количество в много продукти.
5. Информационните рецепти в сайта не заместват професионално медицинско лечение, не са учебник по медицина и не целят пренебрегването на лекарските предписания.


login